WesterwaldVakantieVilla

Luxe VakantieVilla met Bioscoop, Bar, Jacuzzi en Sauna

Online boeken

U kunt het vakantiehuis hier online boeken. De VakantieVilla is te huur voor groepen tot 21 personen en 2 babies. Prijsklasses t/m 16 of 21 personen.

De huurprijs is afhankelijk van het aantal personen, het seizoen en de periode. Wanneer u de bij u passende groepsgrootte kiest en vervolgens klikt op de door u gewenste aankomstdag, komt onder de kalender een overzicht van beschikbare periodes met bijbehorende prijzen. U kunt een periode uitkiezen en doorklikken om de exacte huurprijs te berekenen. Pas daarna kiest u of u wilt reserveren of een optie wilt nemen.

Ongeacht het aantal personen huurt u het hele huis* met alle faciliteiten als bioscoop, bar, jacuzzi en sauna. U verblijft met uw gezelschap als enige en ongestoord in de VakantieVilla.
* Wanneer u voor max. 16 personen boekt heeft u 7 slaapkamers ter beschikking.

N.B.: De VakantieVilla wordt niet verhuurd aan groepen jongeren. Wanneer u luidruchtig feest wilt vieren is deze villa niet geschikt.

Indien WesterwaldVakantieVilla bezet is, kunt u de beschikbaarheid bekijken van ons andere vakantiehuis in Duitsland, OstfrieslandVakantieVilla.

Last Minute Aanbiedingen

Geldig bij vertrek binnen 6 weken na vandaag:

All-In aanbieding

Midweek 8 Personen €895,-
Kort Weekend 8 Personen €895,-
Lang Weekend 8 Personen €995,-

  • 4 slaapkamers en 4 badkamers
  • Alle verdere faciliteiten normaal ter beschikking

Bent u met meer personen? Neem dan contact met ons op
SVP bellen of mailen om te reserveren of voor informatie:

Telefoonnummer 0623983041
Mail: info@westerwaldvakantievilla.nl